Kontakt / O nas

Apartmaji Kaninska vas, Bovec
TUSI d.o.o. Bovec

Kaninska Vas 7
5230 - Bovec, Slovenija
tusi@siol.net
Tel: +386 5 3896333
Faks: +386 5 3895588

ID za DDV: SI17773164
Matična številka: 5763223
Datum vpisa v register: 04. 06. 1993
TRR: 0475 3000 0135 413 (NOVA KBM d.d.)
Ustanovitelj in direktor: Marko Vidič

URNIK RECEPCIJE:

PONEDELJEK – SOBOTA: 8:00-12:00;16:00-18:00

NEDELJA – PRAZNIK: 9:00-12:00,16:00-18:00O podjetju TUSI d.o.o. Bovec ( Ustanovljeno 1993 )

Podjetje TUSI d.o.o. vsa ta leta skrbi predvsem za turistični utrip apartmajskega naselja Kaninska vas Bovec z oddajanjem apartmajev in skrbjo za dobro počutje svojih gostov.

Turizem je primarna dejavnost podjetja, zato poleg osnovne dejavnosti, nudenja apartmajev gostom, razvija tudi ponudbo, kjer se lokalne posebnosti in tradicija vpletajo v sestavljene turistične storitve po meri sodobnega človeka. Oblikovanje privlačnih doživetij in zgodb v sodelovanju z drugimi lokalnimi ponudniki, še predvsem športnimi agencijami, je tudi glavno vodilo za nadaljevanje svojega poslanstva. Podjetje je pomemben turistični ponudnik v občini in soustvarjalec prepoznavne podobe Bovškega turizma.

V Počitnicah ob smaragdni reki gostom zagotavljamo zanesljivost tistega, kar izberete in presenetljivost tistega, kar bo za vas še dodatno pripravljeno!

Prijazno Vabljeni!

Marko Vidič, ustanovitelj podjetja

Varstvo podatkov

Podjetje TUSI d. o. o. BOVEC se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali prek spletnih strani ali na kakršenkoli drugačen način, ne bodo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, iz katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani uporabljajo "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku na strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite, ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Pogoji uporabe

Na naših spletnih straneh vam ponujamo predstavitev in podrobnejše informacije o namestitvah, aktivnostih in drugih izbranih storitvah v Bovcu in okolici.

Reklamacije oziroma pritožbe
Gost naj o nepravilnostih oziroma pomanjkljivostih obvesti odgovornega predstavnika na kraju samem. V primeru, da bi bila po vsebini sodeč reklamacija lahko rešena na kraju samem (na primer pomanjkljiva čistoča sobe, oprema, lega sobe ...), gost pa ni reklamiral napake na kraju samem in o nepravilnosti ni obvestil odgovorne osebe, se šteje, da se je gost strinjal s tako pomanjkljivo opravljeno storitvijo in je s tem izgubil pravico do vlaganja kasnejših reklamacij z zahtevo po znižanju cene storitve oziroma plačilu škode.
Gost lahko vloži reklamacijo pisno v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila storitev nepravilno opravljena. V primeru, da gost zakonsko določen rok za vložitev reklamacije zamudi, Tusi d.o.o. Bovec reklamacije ne obravnava.

Odpoved
Gost ima pravico do odpovedi rezervacije. Odpoved mora biti poslana v pisni obliki oz. po e-pošti vsaj 10 dni pred prihodom, v visoki sezoni (julij, avgust, od 15.12. – 6. 1.) vsaj 15 dni pred prihodom. V primeru, da gost odpove rezervacijo v manj kot 15 oziroma 10 dneh pred prihodom ali v primeru, da se gost ne pojavi, ponudnik zadrži znesek vplačanega avansa. Rezervacija velja do 18. ure na dan prihoda. Kasnejši prihod mora gost sporočiti ponudniku, kjer ima rezervirano sobo.

Uporaba podatkov
Tusi d.o.o. Bovec vse pridobljene podatke o gostih varuje v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov. Šteje se, da gost s sprejemom ponudbe pristaja na uporabo teh podatkov tudi za namene statistične obdelave in obveščanje o ponudbi. Če gost tega ne želi, lahko to izjavi ob prijavi.

Končna določila
V vseh cenah iz ponudbe Tusi d. o. o. Bovec je vključen davek na dodano vrednost, razen če to ni drugače označeno. V primeru spora med strankami je za vse spore pristojno sodišče v Tolminu.

POVPRAŠEVANJE -
PIŠITE NAM

Pošlji